
Hozzávalók:
- 
	6 barack (befőtt is lehet) 
- 
	1 üveg sűrített tej 
- 
	500 g kakaós keksz 
- 
	600 ml habtejszín 
Elkészítése:
250 g kekszet ledarálunk. A sűrített tejet a habtejszínnel összekeverjük és felverjük, hogy krémszerű legyen. A barackot vékony szeletekre vágjuk.
Egy tálcára, vagy lekapcsolható oldalú sütőformára teszünk egy sor kekszet szorosan egymás mellé, befedjük gyümölccsel, majd megkenjük vastagon a krémmel és megszórjuk a kekszmorzsával.
Addig rétegezzük a süteményt, amíg el nem fogy minden alapanyag. Tedd hűtőbe néhány órára szeletelés előtt.
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!
 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                 
                                 
                                