Egy boldog pár meg akarta osztani barátaival is közösségi oldalán az örömhírt, hogy eljegyezték egymást. Egy fontos részletről viszont megfeledkeztek!

k!

Az újdonsült menyasszony azonnal meg akarta osztani Facebook oldalán az örömhírt, miután barátja megkérte, hogy legyen a felesége. A fotó leírásaként elmesélte, hogy barátja épp megkérte a kezét, az ujján lévő gyűrű pedig csak játékgyűrű, ám hamarosan váltani fogja egy igen szép, értékes. Ahogy arra számítani lehetett a barátok és ismerősök azonnal elkezdték lájkolni a képet, sokan kommentben is gratuláltak.

Egyesek azonban szemfülesebbek voltak, mint a fiatalok: “Ott az a valami a sarokban az, amire én gondolok?” – kérdezte valaki. “A hasamat fogom a nevetéstől. Ki kellett volna vágjátok a képből!” – szólt hozza más.

“Az számít, ami belül van, nem? Terhes vagy, nem igaz?” – fűzte hozzá egyik barátjuk, miközben a lány apja is hozzászólt: “Szivem, anyád nagyon zavart, fel kellene hívnod őt.”

A lány még akkor sem jött rá a ballépésre, amikor ilyen és ehhez hasonló üzeneteket kapott a Facebookra feltöltött fotóra: “Miről beszéltek? Miért kérdi mindenki, hogy terhes vagyok?”

Barátai azonban bekeretezték a baki tárgyát, így végül a jövőbeni menyasszony bevallotta az igazságot: “Igen, kedveseim. Úgy néz ki, hogy gyerekünk lesz.” – fűzte rövidre.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!