Hozzávalók:
-
1 csokoládés pudingpor
-
4 evőkanál cukor
-
4 dl tej
-
6 dl habtejszín
-
3 tasak habfix
-
1 evőkanál porcukor
-
10 dkg étcsokoládé
A díszítéshez:
-
1 dl habtejszín
-
5 dkg étcsokoládé
-
5 dkg cseresznye
Elkészítése:
A pudingport összekeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és megfőzzük. A meleg pudingba keverjük az lereszelt étcsokoládét, majd kavargatva kihűtjük. A habot közben felverjük, hozzáadjuk a porcukrot és a habfixet, majd összedolgozzuk a kihűtött pudinggal. Lekapcsolható oldalú tortaformába kanalazzuk és 1,5-2 órán át hűtőben pihentetjük, hogy szilárddá váljon. Tálaláskor tejszínhabbal, csokoládédarabokkal és cseresznyével díszíthetjük, de ezek nélkül is isteni!
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!