Hozzávalók:
-
35 dkg háztartási keksz
-
3 csomag instant vaníliás pudingpor
-
7 dl tej
-
14 dkg étcsokoládé
-
2 teáskanál vaj
Elkészítése:
Egy kisebb átmérőjű sütőformát kibélelünk sütőpapírral és egy réteg kekszet rakunk bele, szorosan egymás mellé. Az instant pudingport összekeverjük a tejjel és robotgéppel krémesre keverjük. Ha szükséges tegyünk bele cukrot (a csomagoláson található leírás szerint járjunk el). A krém felét ráhalmozzuk a kekszes alapra, majd befedjük egy újabb adag keksszel. Erre ismét krém kerül. A maradék kekszet a tetejére rakjuk, közben felolvasztjuk a csokoládét, hozzákeverjük a vajat és elkenjük a tetején. Hagyjuk állni legalább 1-2 órát és szeletelhetjük is.
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!