Hozzávalók:

  • 35 dkg háztartási keksz

  • 3 csomag instant vaníliás pudingpor

  • 7 dl tej

  • 14 dkg étcsokoládé

  • 2 teáskanál vaj

Elkészítése:

Egy kisebb átmérőjű sütőformát kibélelünk sütőpapírral és egy réteg kekszet rakunk bele, szorosan egymás mellé. Az instant pudingport összekeverjük a tejjel és robotgéppel krémesre keverjük.  Ha szükséges tegyünk bele cukrot (a csomagoláson található leírás szerint járjunk el). A krém felét ráhalmozzuk a kekszes alapra, majd befedjük egy újabb adag keksszel. Erre ismét krém kerül. A maradék kekszet a tetejére rakjuk, közben felolvasztjuk a csokoládét, hozzákeverjük a vajat és elkenjük a tetején. Hagyjuk állni legalább 1-2 órát és szeletelhetjük is.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!