Hozzávalók:

  • 1 csokoládés pudingpor

  • 4 evőkanál cukor

  • 4 dl tej

  • 6 dl habtejszín

  • 3 tasak habfix

  • 1 evőkanál porcukor

  • 10 dkg étcsokoládé

A díszítéshez:

  • 1 dl habtejszín

  • 5 dkg étcsokoládé

  • 5 dkg cseresznye

Elkészítése:

A pudingport összekeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és megfőzzük. A meleg pudingba keverjük az lereszelt étcsokoládét, majd kavargatva kihűtjük. A habot közben felverjük, hozzáadjuk a porcukrot és a habfixet, majd összedolgozzuk a kihűtött pudinggal. Lekapcsolható oldalú tortaformába kanalazzuk és 1,5-2 órán át hűtőben pihentetjük, hogy szilárddá váljon. Tálaláskor tejszínhabbal, csokoládédarabokkal és cseresznyével díszíthetjük, de ezek nélkül is isteni!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!